Provincie benieuwd naar drijfveren om de auto uit te gaan

Campagne Slimmer Reizen in Zuid-Holland

zwaan 4

We willen allemaal snel van A naar B. Of je nu naar school gaat of naar je werk, goederen moet bezorgen of een bezoek brengt aan vrienden. Om ervoor te zorgen dat iedereen in Zuid-Holland op een veilige, duurzame, snelle en makkelijke manier kan blijven reizen, is het belangrijk dat we slim omgaan met de reismogelijkheden die er zijn.

Slimmer reizen dus. Dit betekent dat we niet allemaal op hetzelfde moment in de auto stappen. Of voor korte afstanden niet de auto pakken maar de fiets, het openbaar vervoer, de benenwagen, een deelsysteem of een combinatie hiervan gebruiken.

De provincie Zuid-Holland is benieuwd wat het voor jou aantrekkelijker maakt om op een andere manier dan met de (eigen) auto te reizen. Daarom stellen zij je de vraag:

Wat heb je nodig om slimmer te kunnen reizen?

Om input te krijgen vanuit Zuid-Hollanders vraagt de provincie om een idee om slimmer te kunnen reizen in te dienen. Tot en met 3 januari 2021 kan iedereen een idee indienen, liken en reageren op de ideeën van anderen. Meer weten? Kijk dan op deze website.

Categorieën