Activiteiten aan het plannen voor dit najaar?

Plan het in de mobiliteitsweek!

downloaden

Ook dit jaar weer is van 16 t/m 22 september de Europese Mobiliteitsweek. De provincie Zuid-Holland wil daar in navolging van Utrecht in 2021 meer aandacht aan besteden.

Dus, ben je met je afdeling bezig om iets te plannen voor dit najaar? Een actie die je op poten wilt zetten, fietsers in het zonnetje zetten of iets heel anders? Al dan niet in samenwerking met je gemeente(s) of andere partijen?

Laat het dan vooral weten door te mailen naar: [email protected]
Dan proberen we het provinciaal te bundelen en te kijken of er financiering of ondersteuning te organiseren is.

 

Fietsersbond aanwezig op allereerste mobiliteitsweek

Ook als je nog geen concrete plannen hebt, maar wel ideeën om iets te organiseren, is dat van harte welkom. Ter inspiratie is hier de website van de provincie Utrecht van afgelopen jaar: Mobiliteitsweek Utrecht – 16 t/m 22 september – Lets Go, Regio Utrecht (letsgoregioutrecht.nl)

Als Fietsersbond Zuid-Holland kunnen we laten zien dat mobiliteit in de provincie Zuid-Holland vooral om de fiets zou moeten draaien.

Andere acties die de afgelopen jaren in het kader van die mobiliteitsweek zijn uitgevoerd in Nederland door verschillende organisaties zijn hier terug te zien.

Verder is er ook een overzicht van de Nederlandse gemeenten die meededen en hun activiteiten. Dit kan veel leuke ideeën opleveren

Categorieën