Gezocht: Prijswinnende beweeginitiatieven

Wedstrijd vanuit de provincie

prijs

Vanuit de Provincie wordt een wedstrijd georganiseerd rondom beweeginitiatieven. Daar hoort fietsen natuurlijk bij! Hebben jullie als afdeling of als individu een leuk initiatief genomen? Lees dan hieronder verder

Beste beweegliefhebbers van Zuid-Holland,

De provincie Zuid-Holland wil dat iedereen in onze provincie om de hoek kan sporten en bewegen. Wij zetten ons daarom in voor het in beweging brengen van zoveel mogelijk inwoners. Maar dat doen wij niet alleen. Er zijn mooie initiatieven genomen om inwoners in beweging te krijgen en buurten beweegvriendelijker te maken.

En naar die initiatieven zijn wij op zoek!

Heb jij iets gedaan om inwoners in beweging te krijgen? Doe dan mee met onze verkiezing van het beste beweeginitiatief en maak kans op een mooi prijsbedrag. Ga voor deelname naar onze inschrijfpagina en vul het formulier in. Ken je iemand anders die een mooi initiatief heeft opgezet? Stuur deze mail dan door en help ze kans te maken. Let op! Inschrijven kan tot 7 juni a.s.

In de bijlage van deze mail staat de officiële uitnodiging en het prijsvraagreglement met verdere informatie.

Voor vragen kunt u een mail sturen naar [email protected].

pdf ⋅ 192 KB

GS uitnodiging deelname verkiezing van het beste beweeginitiatief

Download

7 juni is ook een digitale bijeenkomst voor alle Fietsersbondleden in Zuid-Holland

Kom ook!

Categorieën

Ross Goorden

Beleidsadviseur Ruimte & Mobiliteit