Fietspadgesprekken in Zuid-Holland

15 oktober Leiden & Wassenaar, 22 oktober Bleiswijk & Haastrecht

851×312 facebook_fietspadgesprek

Graag willen we jullie als (actieve) leden van de Fietsersbond in Zuid-Holland van harte uitnodigen voor onze Fietspadgesprekken deze herfst.

 

Kom langs!

Op zaterdag 15 en 22 oktober staan we langs vier veelgebruikte fietsroutes in de provincie om het gesprek aan te gaan over de interactie tussen (groepen) fietsers.

Kom dus vooral langs als je de tijd hebt, drink een kop koffie, laat je masseren en fotograferen en ga het gesprek aan!

Locatie en tijden:

15 oktober 11.00 -12:30 – Brasserie Croneystein, Leiden

15 oktober 13:30-15:30 – Hotel Duinoord, Wassenaar

22 oktober 10:30-12:30 – Meerenbos, Bleiswijk/Rotte

22 oktober 13:30-15:30 – Over de brug, Haastrecht

Help zoveel mogelijk mensen in gesprek te krijgen!

Op zowel de 15e als de 22e zoeken we nog vrijwilligers om mee te helpen fietsers live aan te spreken en uit te nodigen om mee te doen. Superfijn als je kunt komen helpen, uiteraard is de koffie op onze kosten! Laat het even weten via [email protected]

Ook kan je helpen door de uitnodiging en/of poster te delen in jouw persoonlijke (en zakelijke) cirkel!

Kom vooral langsfietsen, neem je vrienden en familie mee. Zo kunnen we zoveel mogelijk mensen en dus perspectieven bij elkaar krijgen! Beeldmateriaal vind je in de bijlage.

Download de poster en afbeeldingen

zip ⋅ 840 KB

Fietspadgesprek def

Download

Voorbeeldtekst:

Fietspadgesprekken Zuid-Holland! Het is herfst en we blijven massaal recreëren op de paden. Het succes van het fietspad zorgt soms voor situaties die frustraties veroorzaken. Hoe ga jij daar mee om en wat zijn jouw ervaringen? Deel je verhaal met ons. Want, niemand gaat op weg om een ander een slechte dag te bezorgen.

Kom langs voor een ontspannen gesprek over het fietspad; aan een kopje koffie, in een massagestoel en/of voor de camera. De verhalen en ontmoetingen geven inzicht in hoe we het samen moeten doen op het fietspad, in het groen en op de wegen. Centraal staat de vraag hoe we een leuke, mooie én veilige tocht voor iedereen voor elkaar kunnen krijgen. Van alle gesprekken maken we een verslag voor de provincie Zuid-Holland waarmee we samen aan de slag gaan met de inzichten. Ben jij er ook bij? Zet ‘m in je agenda en ga met ons in gesprek!

Categorieën

Ross Goorden

Beleidsadviseur Ruimte & Mobiliteit