Gaat het vooruit of niet?

Fietsnietje die op de Lekdijk in de Krmpenerwaard zijn geplaatst.

Inmiddels zijn er 3 landelijke onderzoeken geweest voor de Fietsgemeenteverkiezingen. Deze geven altijd een goed beeld van de stand van zaken. De wens is ook altijd dat gemeenten de informatie gebruiken om haar beleid te toetsen en eventueel te actualiseren.

Door het landelijk bureau is deze database nu beschikbaar gesteld. In deze database kan snel worden nagezien waar gemeenten vooruitgang hebben geboekt. Het is zelfs mogelijk dat gemeenten volgens de inwoners geen vooruitgang hebben geboekt.

Dit laatste heeft te maken met het lokale imago en soms de feitelijke kwaliteit van de infrastructuur.

Voor de toegang klik dan hier

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *