Nieuwe ondersteuner Zuid-Holland

Julie Root

Hallo, mijn naam is Jolle. Sinds maart 2024 werk ik bij de Fietsersbond. Ik behaalde mijn planologie-diploma aan de Universiteit van Amsterdam in 2023, waar ik mijn master afrondde met een scriptie over participatie en sociale bewegingen. Ik voel me aangetrokken tot de Fietsersbond omdat zij zich, samen met en voor haar leden, inzetten om de positie van de fiets in Nederland te verbeteren.

Als lid van het beleidsteam houd ik me bezig met de thema’s regio’s en scholen. Ik ben het aanspreekpunt voor de regio’s Zuid-Holland en Flevoland. Daarnaast werk ik, samen met mijn collega Bregje, aan het adviseren over veilige schoolroutes. We werken samen met betrokken partijen zoals de gemeente, ouders en leerlingen om de omgeving te analyseren, knelpunten in kaart te brengen en aandacht te vragen voor deze kwesties.

Graag breiden we onze portefeuille uit met nieuwe schoolprojecten. Ken jij een school die onze hulp kan gebruiken? Neem dan contact op via: [email protected]

Categorieën